Hogyan fogyni gyorsan: itt van, hogyan lehet lefogyni egy rövid idő alatt

Agy fogyni. Hogyan lehet fogyni 5 kg gyorsan?

Hanula Zsolt

A fogyás sikere az agy önkontrollt szabályozó területének működésétől is függ Életmód Egy kanadai agy fogyni klinika túlsúlyos páciensei közül azok tudtak legtöbbet fogyni, akiknek jobban működött az agyuk önkontrollért felelős területe.

A Montreal Neurológiai Intézet és Kórház kutatói felfedezték, hogy a magasabb szintű agyi funkciók jelentős szerepet játszanak a fogyásban.

agy fogyni havi kihívások a fogyás érdekében

A kutatásban részt vevő 24 túlsúlyos páciens közül azok tudták a legtöbb súlyt leadni, akiknek aktívabban működött az agyuk prefrontális kérge, amely az önkontrollért felelős agyterület. A kutatók azt vizsgálták, hogy a fogyásban milyen szerepe van a test éhségszabályozó hormonjainak és az agy önkontrollt szabályozó agyterületének.

agy fogyni égessen zsírt az agyaddal

Egy kanadai testsúlycsökkentő klinika 24 túlsúlyos páciense vett részt a kutatásban. Mielőtt elkezdték a napi kalóriás diétát, a kutatók fMRI vizsgálatot végeztek az agyukról. A vizsgálat során kiértékelték a laterális agy fogyni kéreg működését, amely az önszabályozást és önkontrollt irányítja, valamint a ventrális prefrontális kéreg mediális részét, amely a motiváció, vágyak és értékek agyi régiója.

agy fogyni zsírégető 1 hét

Az önkontroll fejleszthető képesség A kutatók étvágygerjesztő ételekről mutattak képeket a résztvevőknek, miközben fMRI-vel vizsgálták az agyukat. A vizsgálatot a diéta megkezdése előtt, majd az első és a harmadik hónap után is elvégezték.

3 hónap alatt 30 kg fogyás! Garantálom!

Azoknál, akik sikeresen le tudtak fogyni, megfigyelhető volt a három hónap alatt, hogy a ventrális prefrontális kéreg aktivitása fokozatosan lecsökkent, az önszabályozást és önkontrollt irányító laterális prefrontális kéreg aktivitása pedig megnőtt. Forrás: medicalxpress Kép: Shutterstok.