Ma van Karolina napja!

Bikini testsúlycsökkenés

bikini testsúlycsökkenés

Van még 12 heted arra, hogy bomba alakod legyen a nyárra! Ez pont ideális idő egy tartós alakváltásra. Az elengedhetetlen mozgás és a nem radikális diéta kombinációjának időre van szüksége, viszont a hatás tuti.

bikini testsúlycsökkenés

Ne feledjük el, hogy a csupán diéta révén elért testsúlycsökkenés bikini testsúlycsökkenés feltétlenül a zsírraktáraink csökkenésével jár együtt! Hiába fogy le valaki csak diéta segítségével, nem feltétlenül fog jobban kinézni. Ne ijedj meg, ha az első hetekben nem lesz bővebb a nadrág, vagy nem mutat kevesebbet a mérleg, hiszen izmaid hirtelen használatba vétele, ha nem is jelentős mértékű, de izomnövekedéssel fog járni.

Felkészülés a bikini szezonra Szerző: Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Ahhoz, hogy a nyári szezonra csúcsformába hozzuk magunkat, ez alkalommal ne divatdiétát válasszunk, változtassunk inkább az életmódunkon. Ahhoz, hogy a leadott kilók hosszú távon is távol maradjanak, egészségesen és tudatosan kell táplálkoznunk és mindennapjainkban helyet kell, hogy kapjon a testmozgás, a sport is. Mit is jelent a tudatos és egészséges fogyókúra?

Amint hozzászokunk a mozgáshoz elindul a struktúra változás, a zsírraktáraink alakulnak át izmokká. Ne féljünk bikini testsúlycsökkenés súlyzós edzésektől, nem leszünk bikini testsúlycsökkenés alkatúak heti edzéstől és egy laza diétától. A testépítők nagyon keményen megdolgoznak azokért az izmokért, nagyon kell akarni, hogy valaki olyan látványos eredményeket érjen el.

bikini testsúlycsökkenés

De nekünk nem is ez a célunk. Jó, jó, de honnan tudjuk drága és bonyolult kütyük nélkül, hogy zsírégető zónában vagyunk-e? Ez az az intenzitás, amiről azt gondolnánk, hogy nem feltétlenül hatásos, lötyögtem, de nem súroltam a határaimat. A hatékony zsírégető edzés ismérvei: -    a számon tudtam venni a levegőt, a beszéd sem esett nehezemre -    leizzadtam, de nem haltam bele -    nem jött rám farkaséhség az edzést követően -    legalább 40 percig folyamatosan mozogtam -    kellemesen elfáradtam, de nem környékezett a végkimerülés Ezek alapján te is könnyedén eldöntheted zsírégető volt-e az edzésed vagy sem.

bikini testsúlycsökkenés

Mindenkinek más edzésforma jelenthet zsírégető edzést. Nem kell feltétlenül ugrálni, bizonyos fokú izommunka ugyanúgy izzadást, pulzusemelkedést eredményez, ami már tudjuk, hogy a zsírégetés jele.

Közeledik a bikini-szezon!

Ha eszünk, valami szénhidrátszegény ételt vegyünk magunkhoz. De miért?

bikini testsúlycsökkenés

Mivel a zsírok a legértékesebb energiaforrásunk, nem ahhoz fog  először nyúlni a szervezetünk a mozgáshoz szükséges energia fedezéséhez. Sorrendben első az éppen a vérben keringő cukor, majd az izmok raktáraiban tárolt glikogén… Csak amikor hosszabb ideig tart a terhelés, akkor kezd a szervezet a zsírjainkhoz fordulni.

Következésképpen, ha edzés előtt egy somlói galuskával vagy egy sonkás szendviccsel teljesen feltöltjük a szénhidrátraktárainkat, akkor az edzésünk 60 perce alatt lehet, hogy az elfogyasztottak révén vérünkbe került cukrokból simán eléldegélünk, és a zsírpárnáinkhoz hozzá sem nyúlunk.

A zsírégetés kb. Most már te is könnyen átláthatod, hogy a villám-edzések és napi 15 perces tornagyakorlatok során a zsírégetés majdnem lehetetlen.

SOS bikini-diéta

A túl alacsony kalóriatartalmú diéták napi kcal alatt és a túledzettség heti alkalom, vagy alkalmankénti túl erős intenzitás extrém körülményeket teremt a szervezetünknek. A kiszámíthatatlan és sanyarú körülményekre általában raktározással reagálunk, felkészülve a következő ínséges vagy megterhelő időszakra. A koplalással, illetve a fokozatosság és mértékletesség nélküli edzéssel pont az ellenkezőjét érhetjük el, mint amit szeretnénk.