Legjobb fogyás naplója, Kapcsolódó cikkek

Főnök fogyás

Forbes Érzékeny és elérhető — a jó főnök így marad közel a csapatához távmunkában is A járvány miatti távmunkában tipikus főnöki aggodalom, hogy a vezető eltávolodik az embereitől, szétcsúszik a csapat.

fogyás kihagyja az étkezéseket

Tippek, hogy fennmaradjon az elköteleződés és a teljesítmény. Egy jó főnök mindig elérhető, ez olyasmi, amit nem árt elégszer tudatosítani.

lois fogyás tyler tx

Tulajdonképpen mindegy, hogy személyesen vagy digitális csatornákon, de ha a kollégák, beosztottak kérdéseire ésszerű időben nem tud reagálni, akkor fogyni kezd körülötte a bizalom. A Tracy Bower, a  Forbes.

kapcsolódó

Egy másik elemzés hasonló eredményre jutott, e szerint, ha a főnök elérhető, ha bármikor lehet hozzá fordulni ilyen-olyan elakadásokkal, az a munkatársak iránti bizalom, tisztelet és empátia jele. Ilyenkor a csapat tagjai nagyobb biztonságban érzik magukat, tudják, hogy megkapják a figyelmet, főnök fogyás igénylik, miáltal motiváltabbak lesznek, és ők maguk is többet hajlandók kihozni magukból.

a jicama előnyei a fogyáshoz

Innentől már csak az a kérdés, hogyan fejleszthető az érzékenység és a megközelíthetőség — ez egyrészt fejben dől el, másrészt vannak rá technikák. Adj felelősséget! Kifejezetten bátorítólag hat, ha valaki felelősséget kap, akárcsak egy projekten belül.

a pushups jó a fogyáshoz

Jelöld ki a határokat, legyen világos, hogy miben dönthet és meddig mehet el önállóan, de ezen belül bízd rá a munkát, és éreztesd vele, hogy bízol benne, hogy főnök fogyás fogja megcsinálni. Így neked is felszabadul némi időd, és arra koncentrálhatsz, ahol tényleg rád van szükség. Ismerd az embereidet!

fogyás augusta maine

Ha jobban ismered a beosztottjaidat, akkor jobban fogod tudni, hogy személyesen kit, hogyan motiválj, érzékenyebben tudsz nekik segíteni.

Ezt olvastad már?

Hatékony zsírégetés futással – Fogyás és futóteljesítmény növelés