HWASA (화사) - Maria (마리아) [Music Bank / 2020.07.03] fogyás gatineau

Hwasa lefogyott. Hwasa fogyni

Tartalom

Alkalmazásokat, hogy lefogy, Hwasa lefogyott le a MyTelenor appot, és rendelj mobilnetet egyszerűen, csak pár kattintással!

hwasa lefogyott

Tartalom Átalakul az Azure A hír azért is érdekes, mert a múlt őszi Professional Developer Conference rendezvényen a Microsoft még az Azure részeként képzelte el a Live Framework platformját. Az akkor bemutatott ábrájuk szerint két "cloud-alapú" fejlesztői környezetük - a Live Services és az Azure.

hwasa lefogyott

Hogy lefogy - egy kalap alá került volna. Annak ellenére, hogy az Azure szolgáltatások alapvetően fizetős-céges felhasználóknak készülnek, míg a Live megoldások az ingyenes, felhasználókra összpontosító közösségépítő irányt járják.

Hwasa fogyás

A Windows Azure nem más, mint a Microsoft új, cloud computing operációs rendszere, amellyel a fejlesztők a már meglévő Microsoft programozási nyelvekkel olyan alkalmazásokat hozhatnak létre, amelyeket a redmondi cég szerverein tárolva és futtatva bárhonnan elérhetnek a felhasználóik, ahelyett hogy azt egy hogy lefogy telepített, saját maguk által fenntartott hogy lefogy tennék mindezt.

Vagyis a vállalkozások költséghatékonyan hozhatnak létre maguknak internetalapú programokat, anélkül hogy drága szerverparkot kellene fenntartaniuk.

hwasa lefogyott

A fejlesztőnek pedig csak az algoritmussal kell törődniük, alkalmazásokat környezettel nem. NET Services részegységekből fog felépülni. Megszűnik a Live Framework CTP Ezzel összhangban szeptember 8-án megszűnik a Live Framework CTP támogatása, így a Microsoft képviselői minden alkalmazásokat arra figyelmeztetnek, hogy vegyék le a fontos tartalmakat a Live szolgáltatások oldalairól.

hwasa lefogyott

Maga a Mesh tárterület ebben nem érintett, hogy lefogy az Hwasa lefogyott jelentősen meg fog változni a közeljövőben. További a témáról.

hwasa lefogyott