Krisline Alabaster női pizsama mentazöld

Karcsúsító hálóing. November hónap legnépszerűbb terméke továbbra is a:

Tartalom

  Kiss Kriszta Tudjuk, hogy a párod úgy talál gyönyörűnek, ahogy vagy, de, ha kell egy kis plusz, amitől még dögösebbnek és felszabadultabbnak érezheted magad, jól jegyezd meg az alábbi hálóingfazonokat!

  orosz fogyás tippek

  A szerelmes férfi számára az imádott nő maga a tökély, és valószínűleg nem törődik a husis combjával vagy a pocakjával, de azt is tudjuk, hogy sok nő ennek ellenére is bizonytalan a testével kapcsolatban, és nem tudja a párja szemén keresztül szemlélni az alkati adottságait. Ezért sanyargatja magát annyi menyasszony az esküvője napjáig, mert nemcsak arról van itt szó, hogy bele kell férnie az álomruhába, hanem leginkább arról, hogy ezen a nagy napon szinte minden nő a piedesztálra emelt királylány szerepében kíván tündökölni.

  hogyan vesztette el a karzsírt

  A nászéjszaka persze már rég nem a meglepetések éjszakája, és a párodnak minden bizonnyal meztelenül is tetszel, de a rákészülés és a csomagolás fokozhatja az izgalmakat. Nem beszélve arról, karcsúsító hálóing egy sokat sejtető, de itt-ott takaró hálóingben még dögösebbnek és felszabadultabbnak érezheted magad.

  nem veszítheti el a mellkas zsírját

  Az alábbi karcsúsító fazonok kiemelik a dekoltázst és a csípő nőies vonalát, ám a kis pocakot eltakarják.