Karcsúsító ruha fazonok, amik kiemelik az alakod

Karcsúsító ruhadarabok

Tartalom

  selah fogyás foszfatidil-szerin zsírvesztés ellen

  Debreceni Andi A klasszikus kis fekete ruha a divat nagyasszonya, Coco Chanel fejéből pattant ki az as években, de sikere azóta is töretlen.

  A LBD — little black dress — nagy előnye ugyanis, hogy nemcsak tökéletes alkalmi megjelenést biztosít, de színének köszönhetően karcsúsít is.

  És, ha ehhez a megfelelő fazont választod, akár egy-két számmal is vékonyabbnak tűnhetsz. Plus size fazonok Teltkarcsú alakra nem javasolják a csillogós, túlzott mintás ruhákat, mert a legtöbb esetben plusz kilókat tesznek viselőjükre.

  fogyás austin mn 5 hetes fogyás kihívás

  Ha azonban a fazon okosan lesz megválasztva, akkor könnyen lefaraghatsz a kilókból. Ezt teheted úgy, hogy olyan szabású ruhát választasz, mely homokóra alakú, azaz a váll vonalában széles, a derekadnál egészen szűk, majd A-vonalban folytatódik.

  fogyni táborozás mickey rourke fogyás

  De választhatsz olyan ruhát is, mely a legtetején hangsúlyos: ettől a vállad vonalában tűnsz szélesebbnek, és ehhez képest a derekad egészen vékonynak tűnik majd. A csipke most nagyon divatos, ami kapóra jön, ha van rajtad egy kis felesleg, ugyanis megtöri a ruha egyhangú vonalát, ezáltal karcsúsít.

  A halványan kivillanó bőr és a fekete erős kontrasztot képeznek, minek köszönhetően a hangsúly a csipkés felületre esik, nem pedig az olyan karcsúsító ruhadarabok területekre, mint a csípő vagy a has vonala.

  Tovább Karcsúsító ruhák moletteknek? A Wannabee molett divat széles méretválasztékkal, karcsúsító ruhákkal várja azokat a telt nőket, akik csinosan, nőiesen szeretnének öltözködni! A legtöbb molett nő tudja, hogy egy karcsúsító ruha egy igazi áldás lehet, ha egy fontos eseményről van szó, és nem találjuk a megfelelő ruhadarabot. Mi, a Wannabeenál arra törekszünk, hogy olyan ruhadarabokat tervezzünk a telt hölgyek számára, melyek kifejezetten az Ő testalkatukhoz igazodnak. Ruháinkat trükkös varrásokkal, szabásokkal tesszük karcsúsított ruhákká, így lehetőséget adunk a molett hölgyek számára, hogy a mai divatnak megfelelő ruhadarabokat találjanak a méretükben, ráadásul még karcsúsítsa is őket egy kicsit!

  Remek megoldás az is, ha a ruha úgymond kettétöri az alakodat. Ez magából a szabásból is fakadhat, de egy övvel is könnyen csalhatsz.

  1. Inspirálódj Test karcsúsító ruhák.
  2. Kis feketék telt alakra: így viseld a karcsúsító ruhadarabot! - Retiküappartmanhaus.hu |
  3.  - Внезапно Беккер понял, что говорит чересчур громко.

  A lényeg, hogy, ha valamilyen törés van a ruha vonalán keresztben, az keskenyebbnek mutatja mind karcsúsító ruhadarabok derekat, mind a csípőt, sőt.

  Még a lábakat is meghosszabbítja, megnyújtva és vékonyítva az alakot.

  Öltözz istennőnek! Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!