10 alkalmas zsírégető masszázs és testtekercselés

Vákuum zsírégető, Sajnos ez az ajánlat már lejárt!

Tartalom

  vákuum zsírégető zsírégető y creatina

  Tumblr Bővebben a "Bremed vákuumos zsírégető masszírozó készülék, mm vákuum csészékkel" ajánlatról Méregtelenítsd bőrödet vákuumos masszírozó segítségével! Ezzel a masszírozó készülékkel lehetőséged nyílik szívómasszázs terápia, vákuum vákuum zsírégető végzésére, ami hatékony bőrápolás, arcápolás lehetőségét jelenti. Intenzív és hatékony masszázs, Bőr alatti szívó masszázs végezhető vele, ami a szépségápolás területén nagy jelentőséggel bír A vákuumos masszírozó használata javasolt: túlsúly, cellulitisz, fájó izmok, has rehabilitációja terhesség, szülés utánpasztikai műtétek utáni rehabilitáció A vákuum beszippantja a bőrt, széttördeli a bőr alatti zsírsejteket és kiszippantja az ott lerakódott méreganyagokat, így méregtelenítő hatása lehet.

  A vákuum zsírégető által fokozódik a nyirokkeringés, a szétrobbantott zsírsejtek és a fellazított salakanyagok a már fokozottan működő nyirokrendszer segítségével könnyebben kiürülnek a szervezetből.

  vákuum zsírégető makrotápanyag arány a fogyáshoz

  A vákuummasszázs a fiatalos és egészséges bőr látványát fogja eredményezni. Helyileg fokozza a vérkeringést, az anyagcserét.

  vákuum zsírégető fogyókúrás ételek urdu-ban

  Javítja a bőr és az alatta fekvő szövetek anyagcseréjét, eltávolítja a cellulitiszt, narancsbőrt Segíti a salakanyagok eltávolítását Javítja az izomtónust és formálja az alakot. Segít ellazulni Nagy hatásfokú bőrápolás, alakformálás végezhető általa Stimulálja és regenerálja az arcbőrt, egyenletessé teszi az arcszínt, segíti a vákuum zsírégető és nyirokkeringést.

  A vákuumos masszírozó szett tartalma: Bremed vákuum masszázs készülék.

  vákuum zsírégető fogyni álló íróasztallal

  Cserélhető vákuum csészék 3db mm átmérőjűek. Rugalmas gyűrű a 95mm átmérőjű csészéhez Hálózati adapter A vákuumos masszírozó működési adatai: A vákuumos masszírozó készülék akkumulátor töltője V, 50Hz es hálózati feszültségről működik.

  vákuum zsírégető laura fogyás felfedező csatorna