Egy módszer, amivel biztos a fogyás - Tanácsok fogyni vágyóknak 10. rész ithaca fogyás

Ithaca fogyás

Tartalom

  ithaca fogyás

  Yale University Rövid összefoglaló Ez az ellenőrzött vizsgálat tesztelni fogja a fokozott gondozású megközelítés hatékonyságát viselkedési súlycsökkentő kezelés elhízott, mértéktelen étkezési zavarban szenvedő betegeknél Ithaca fogyás. A fő kérdés, hogy a fokozott gondozású megközelítés, amely a viselkedési súlycsökkenéssel kezdődik-e majd a korai kezelésen alapuló további beavatkozásokra vonatkozó döntési fát követi válasz jobb, mint a szokásos viselkedési kezelés.

  ithaca fogyás

  Részletes leírás Ennek a tanulmánynak a fokozott gondozású karja elhízás elleni gyógyszeres beavatkozást tartalmazott. Az elején A vizsgálatban az aktív gyógyszer a sibutramine volt, és összehasonlították egy placebo kontrollal.

  ithaca fogyás

  Tovább Az Abbott Laboratories kivonta a sibutramint Meridia elhízás elleni gyógyszerét a - a klinikai vizsgálati adatok fényében, amelyek a stroke és a stroke fokozott kockázatára utalnak miokardiális infarktus. Erre az eseményre a nyomozók IRB-t nyújtottak be módosítás az aktív elhízás elleni gyógyszer szibutraminnal Orlistatra történő megváltoztatására.

  ithaca fogyás

  Az IRB módosítást Átfogó állapot.