N1 zsírégető. Forpro CarbControl shaker White - 700 ml

N1 zsírégető. N1 zsírégető. N1 Pre-Workout Booster (17 gr.)

gyógytea zsírégető

N1 Pre-Workout Booster gr. N1 Pre-Workout Booster 17 gr. N1 zsírégető CarbControl shaker White - ml Termékváltozatok N1 Pre-workout — egy edzés előtti serkentő, melynek köszönhetően a teljesítményed a maximumot éri el Az N1 Pre-workout egy minőségi edzés előtti serkentő, mely egyedülálló összetételének köszönhetően gondoskodik arról, hogy az erő, vagy állóképességi edzésedből a lehető legtöbbet hozd ki.

body slim herbal review

A maximális energia szintet az L-tirozin, L-aszkorbinsav, koffein, C-vitamin és az aktív DMAE anyag dimetil-amino-etanol keveréke biztosítja. Ezek a hatóanyagok a n1 zsírégető edzés előtti serkentőktől eltérően az edzés egész időtartama alatt pótolják az energiát, és ezt abban az esetben is, ha a sporttevékenység meghaladja a percet!

CLA - Zsírégető vagy pénzkidobás?

Ahhoz, hogy a fizikai és erőteljesítmény a maximálisra növekedjen az N1 N1 zsírégető béta-alanint, arginin alfa-ketoglutarátot, L-citrullin L-malátot és kreatint tartalmaz, mely egyben gondoskodik az izmok felpumpálásáról is.

A termék nyomokban tartalmazhat szóját és tejfehérjéket.

N1 zsírégető - Zsír veszteség 40 éves koronál

Adagolás 75 kg testsúlyig és érzékeny sportolók számára 8,5 g terméket n1 zsírégető el ml vízben. Fogyaszd 30 perccel edzés előtt. Tilos túllépni az ajánlott napi adag mennyiségét.

nekünk fogyás