Párok fogyás üdülőhely. Hasznos információk

Szálló fogyás

szálló fogyás

Amerikai plasztikai sebészek 29 nő bevonásával kísérletet végeztek, és azt tapasztalták, hogy azoknál, akik többet fogytak, romlott a cellulitisz állapota. A cellulitisz a hason, combokon és a fenéken keletkezik, az izmokat a bőrhöz kötő szöveti rostokban. Amikor a zsír, a folyadék vagy egyes mérgező anyagok mintegy csapdába esnek a bőr alatt, ezek a rostok zsugorodnak, megkeményednek, és a zsír összenyomódik.

szálló fogyás

Szálló fogyás okozza a jellegzetes képet. Idősebb korban a bőr elvékonyodik, így a cellulitisz még szembetűnőbb lehet. A megoldás a sok mozgás és sok folyadék fogyasztása.

szálló fogyás

Évente nők milliói milliókat költenek különféle csodaszerekre, krémekre, zselékre és tapaszokra, amelyekről mind azt állítják a gyártóik, hogy segítségükkel leküzdhető a narancsbőr. A kísérletben szereplő nők orvos által ellenőrzött fogyókúrán vettek részt.

2020 . december 8. - Délelőtt, Trianon és a magyar felsőoktatás, IV.

A csoportból en számoltak be javulásról, 9 résztvevő szerint pedig romlott a cellulitisz állapota. A javulás mértéke attól is függ, mennyire rugalmas valakinek a bőre, azoknál, akik a fogyás után lazább lett a bőre, romlott a narancsbőr állaga is.

szálló fogyás

Forrás: InforMed.