Segít a fogyásban és kevesebb, mint 10 Ft - RendeljKínait Blog

Szonikus fogyás

Tartalom

  Diétáról, fogyókúráról, fogápolásról Kicsit másképp.

  Nemcsak jól néz ki, hanem egy csomó olyan szoftveres trükköt is tud, ami ebben a Ft-os ársávba nem nagyon szokott beleférni. A súlyotokon túl a testetek víz- és zsírtartalmát, csont- és izomtömegét, BMI és BMR indexet is mutatja, illetve remek gráfokat rajzol a különböző paraméterváltozásokról.

  Szonikus fogyás értelmet nyert a névben az okos jelző, ráadásul erre az szonikus fogyás még vámot és áfát sem kell fizetnetek Xiaomi Yunmai Mini 2: szép és okos is A Xiaomi mérlegek kapcsán volt már egy csúnya szonikus fogyás futásom, a Xiaomi Smart Scale 2. Bár én meglehetősen haszontalannak ítéltem az eszközt, sokakat elvarázsolt a kinézetével, de azért szonikus fogyás sok mindent nem tudott.

  Igaz, elég sokan vallják azt, hogy egy mérlegnek semmit sem kell csinálni a súlymérésen túl, illetve illeszthető legyen a lakásdizájnba, és ezzel véget is ért a történet, de én nem tartozom közéjük. A Yunmai Mini 2  az előző feltételeket maradéktalanul teljesíti, tényleg dögös a kinézet, jók a felhasznált anyagok, tipikusan azt kapjátok, amit a Xiaomi ökoszisztéma termékeitől szoktatok, vagy még egy kicsit többet is.

  szonikus fogyás őrült fogyás csapkod

  A felületén ott a 4 db elektróda, amire rá kell állnotok, ezek segítségével fogja majd a mérleg az átmenő feszültséget — és a testetek paramétereit — mérni. A kijelzőt nagyon szépen elrejtették, belesimul az összhatásba, a LED-es háttérvilágítás csak akkor éled fel, ha ráléptek a felületre.

  szonikus fogyás szél sprintek fogyni

  Van egy nem látható skála is a megjelenítő fölött, ez a mérési folyamatot mutatja. Az elemtartó kinyitásakor majdnem könnybe lábadt a szemem, a Yunmai még arra is vette a fáradságot, hogy sajátmárkás eco slim kapi kontakt — 3 db AA-t - pakoljon a szerkezetbe, ami párját ritkító figyelmességnek számít ebben az árszegmensben.

  szonikus fogyás eminem fogyás előtt utána

  Xiaomi YunmaiMini 2: ó, még egy kis zsírt kéne elégetni A mérlegek okosságának legjobb mérőfoka a hozzájuk társítható alkalmazás tudása, amit itt Yunmai néven kell keresnetek. Érdemes a honlapjukra is ellátogatni, elég sok hasonló eszköz van a repertoárjukban, a Color például 5 színben kapható, míg a Premium kinézetben nyújt némileg többet az előző két modellhez képest.

  szonikus fogyás zsírégető nutrex

  A Yunmai 2 pedig mindenféle dizájn díjat nyert, nem mellékesen pedig több mint 2 milliót eladtak belőle Amerikában. Visszakanyarodva az első gondolatmenetemhez, a Yunmai applikáció és Bluetooth kapcsolat segítségével összepárosíthatjátok telefonotokat a mérleggel, innentől kezdve indul az utazás testünk csodálatos világába.

  szonikus fogyás kérdezz Jhansi fogyás tippeket

  Igen, nyilván 8  Ft-ért nem adnak ilyen eszközöket, de az átlagemberek sem élsportolók, ha pedig az vagy, akkor az olimpiai rekord megdöntésében nem a Yunmai Mini 2  fog segíteni, hanem az edzőbá. A lényeg az általa mutatott értékek változása, még akkor is, ha a kiinduló százalékok nem feltétlenül pontosak. Mert a mérleg tényleg minden létező dolgot mér, amire szükségetek lehet: súly BMI: testtömegindex, ami a súlyotok, magasságotok és életkorotok elegye testzsír-százalék.

  szonikus fogyás fogyni bivaly púp